Fiskpanna med svamp och oliver
![Fiskpanna med svamp och oliver](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17206/cf_259/fiskpanna_med_svamp_och_oliver_.jpg)
En smarrig och härlig fiskrätt. Du tillagar fisken i ugnen tillsammans med en blandning av svamp, oliver, tomat, oregano, vitlök och citron. Servera sedan tillsammans med kokt ris.
![Fiskpanna med svamp och oliver](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17206/cf_259/fiskpanna_med_svamp_och_oliver_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g kolja, hoki- eller sejfilé
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
2 msk smör eller margarin
1 citron
1 vitlöksklyfta
200 g svamp
2 tomater
1 kruka färsk oregano
15 - 20 svarta oliver
För alla
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1804 KJ / 431 kCal
Kommentarer