Fiskpanna med svamp och oliver

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fiskpanna med svamp och oliver

En smarrig och härlig fiskrätt. Du tillagar fisken i ugnen tillsammans med en blandning av svamp, oliver, tomat, oregano, vitlök och citron. Servera sedan tillsammans med kokt ris.

Fiskpanna med svamp och oliver

Ingredienser

4 portioner
600 g  kolja, hoki- eller sejfilé
1 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar
2 msk  smör eller margarin
1   citron
1   vitlöksklyfta
200 g  svamp
2   tomater
1   kruka färsk oregano
15 - 20   svarta oliver

För alla

Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1804 KJ / 431 kCal

Testa liknande recept

Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matig fisksoppa med kräftor
Betyg 3.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mammas fiskgratäng
Betyg 3.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Torskbullar med gräslöks- och ansjovissås
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fiskgryta med fänkål och purjo
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga