Fiskpanna med svamp och oliver

2
0
Fiskpanna med svamp och oliver

En smarrig och härlig fiskrätt. Du tillagar fisken i ugnen tillsammans med en blandning av svamp, oliver, tomat, oregano, vitlök och citron. Servera sedan tillsammans med kokt ris.

Fiskpanna med svamp och oliver

Ingredienser

4 portioner
600 g kolja, hoki- eller sejfilé
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
2 msk smör eller margarin
1 citron
1 vitlöksklyfta
200 g svamp
2 tomater
1 kruka färsk oregano
15 - 20 svarta oliver

För alla

Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1804 KJ / 431 kCal
Läs mer om näringsvärden