Seggoda fruktremmar
Sötsura godisremmar är populärt, men gör dem själv i stället. Betydligt nyttigare, men med samma goda smak. Här gör vi remmar av röda äpplen och röda vinbär som även får god smak av hallon och fruktig sötma från honung. Naturligt godis helt enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014
Ingredienser
1 sats
Äppelremmar
3 röda äpplen
Vinbärsremmar
225 g röda vinbär
50 g hallon
2 msk honung
ev kokos eller socker till garnering
Gör så här
Äppelremmar
Vinbärsremmar
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Näringsberäkningen är räknad på en sats vinbärsremmar med kokos.
Energi1434 KJ / 343 kCal
Fett8 g
Salt0.04 g
Kolhydrater56 g
Protein4 g
Kommentarer
Vad är det man lägger på plåten efter man silat? Äppelmoset eller vätskan som silats bort?
Louise
2024-10-10Hej Louise! Det är moset som breds ut. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-10-10Jag satte ugnen på 100°C varmluft och då tog det 20-30 min för dem att bli klara.
Elsa
2023-07-15Hur kan man förvara remmarna och hur länge håller dem? ska man förvara i kylskåp eller torrt? Tänkte om det är okey att frysa in och ta fram eller blir dom alldeles för "vattniga"?
Victoria
2021-10-22