Sötsura godisremmar är populärt, men gör dem själv i stället. Betydligt nyttigare, men med samma goda smak. Här gör vi remmar av röda äpplen och röda vinbär som även får god smak av hallon och fruktig sötma från honung. Naturligt godis helt enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag satte ugnen på 100°C varmluft och då tog det 20-30 min för dem att bli klara.
Elsa
2023-07-15Hur kan man förvara remmarna och hur länge håller dem? ska man förvara i kylskåp eller torrt? Tänkte om det är okey att frysa in och ta fram eller blir dom alldeles för "vattniga"?
Victoria
2021-10-22Ett tips är att pensla bakplåtspappret med olja, då lossnar det lättare. Jag har gjort remmar av fruktmoset som blir över vid saftkok och jag tycker att det funkar toppen. En favorit just nu är rabarberremmar.
Åsa
2021-06-09