Tysk fruktkräm

Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
1
Tysk fruktkräm

Fräsch och underbar fruktkräm som du tillagar på ungefär 45 minuter. Fruktkrämen tillagas av jordgubbar, vinbär, blåbär, rödvin, kanel och ljuvliga hallon. Servera fruktkrämen med färsk frukt och gärna en klick vispgrädde eller vaniljvisp på toppen.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Tysk fruktkräm

Ingredienser

4 portioner
2 dl  röda vinbär (2 dl motsvarar ca 100 g)
2 1/2 dl  hallon (2 1/2 dl motsvarar ca 150 g)
3 dl  jordgubbar (3 dl motsvarar ca 150 g)
1 1/2 dl  blåbär (1 1/2 dl motsvarar ca 100 g)
5 dl  rödvin
5 dl  vatten
1 1/2 dl  socker
1   kanelstång
1/2   apelsin
1 dl  majsstärkelse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Bra syra från vinet. Gott till ris a la malta

Monica

2020-12-21

Testa liknande recept

Rårörd vinbärssylt
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärsgelé
Betyg 4.1 av 5.
170 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärssylt
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärsmarmelad
Betyg 2.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär
Betyg 3.7 av 5.
43 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Varm äppel och vinbärsmust med limeblad, vanilj och kanel
Betyg 3.4 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga