Seggoda fruktremmar

Sötsura godisremmar är populärt, men gör dem själv i stället. Betydligt nyttigare, men med samma goda smak. Här gör vi remmar av röda äpplen och röda vinbär som även får god smak av hallon och fruktig sötma från honung. Naturligt godis helt enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014

Gör så här
Äppelremmar
00:05:00
03:00:00
Vinbärsremmar
00:05:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Näringsberäkningen är räknad på en sats vinbärsremmar med kokos.
Energi1434 KJ / 343 kCal
Fett8 g
Salt0.04 g
Kolhydrater56 g
Protein4 g
Kommentarer
12 stSka ugnen vara helt stängd eller på glänt när det torkar?
Veronica
Hej Veronica! Den ska vara stängd. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Vad är det man lägger på plåten efter man silat? Äppelmoset eller vätskan som silats bort?
Louise
Hej Louise! Det är moset som breds ut. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Jag satte ugnen på 100°C varmluft och då tog det 20-30 min för dem att bli klara.
Elsa