"Seafood" med nudlar och pak choy i ingefärsbuljong

Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
2
"Seafood" med nudlar och pak choy i ingefärsbuljong

Den här nudelgrytan rymmer flera asiatiska smaker. Smakrik ingefära, het chili, salt soja och syrlig lime sätter smak på såväl skaldjur som grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2012

"Seafood" med nudlar och pak choy i ingefärsbuljong

Ingredienser

4 portioner
350 g skaldjursmix
170 g räkor i lake
100 g kastanjechampinjoner
100 g pak choy
1/2 purjolök
2 morötter
12 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)
1/2 dl finstrimlad ingefära
1 tsk sambal oelek
2 msk japansk soja
salt
peppar
3 msk sweet chilisås
pressad saft av 1 lime
4 port risnudlar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Inte alls gott! Blev alldeles för mycket instängd havssmak av skaldjursmixen. Smaken från den mixen tog över hela rätten trots att det var rätt stark smak på grytan.

Anna

2019-11-21

Lagade med udonnudlar, vilket är en favorit och passar denna rätt bättre. Testa!

Heidi

2018-02-09

Näringsvärde per portion

Energi2550 KJ / 610 kCal
Fett5 g
Kolhydrater103.8 g
Protein32.6 g

Testa liknande recept

Het Thaibiff
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med mild chilibulgur
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurspasta med morots- och fänkålsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Sesamwok med broccoli och koriander
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ugnskyckling med pak choi och ingefära
Betyg 3.4 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga