Pannbiffar med rädisor och dillsås

Betyg 3.3 av 5.
24 personer har röstat
0
Pannbiffar med rädisor och dillsås

En riktigt god och mättande husmansrätt där de saftiga, gyllenbruna biffarna får fin smak av bland annat vitlök och dijonsenap. Servera dina mumsiga pannbiffar med knaprig sallad på stjälkselleri och rädisor, sötsyrlig sås och kokt potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015

Pannbiffar med rädisor och dillsås

Ingredienser

4 portioner
1 kg sommarpotatis

Pannbiffar

2 vitlöksklyftor
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
ca 500 g blandfärs
2 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1/2 msk olja

Sås

1 schalottenlök
2 msk vitvinsvinäger
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 1/2 dl vispgrädde
1 kruka dill
salt
peppar

Sallad

1/2 förp stjälkselleri (à 350 g)
1/2 knippe rädisor
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3232 KJ / 774 kCal
Fett48 g
Salt3.58 g
Kolhydrater51 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Schnitzel med ruccolapotatis
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sellerisallad med anis
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Carolina sweet slaw
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelost med äppelinkokta russin
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga