Schnitzel med ruccolapotatis

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Schnitzel med ruccolapotatis

Ruccolapotatisen i detta recept med schnitzel är en variant som varmt rekommenderas! Med ruccoladressing, tomater, selleri, oliver och persilja, som ger stora smaker till potatisen, skapar du ett perfekt komplement till den stekta skinkschnitzeln.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014

Schnitzel med ruccolapotatis

Ingredienser

4 portioner
100 g frysta torkade tomater
1 kg sommarpotatis
1/2 påse rucola (à 65 g)
3 msk olivolja
3 stjälkar stjälkselleri
ca 600 g skivad skinkschnitzel
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
1 citron
140 g urkärnade gröna oliver
1/2 kruka bladpersilja

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hej Mayvor! Kul att du är nöjd med kassen! Har framfört din önskan till våra kockar.

    Ica-köket

  • Är mycket nöjd med mina påsar och recept väl tilltaget i portioner skulle vilja ha mer fisk i 3-dagarspåsen blir lite tjatigt med kyckling var och varannan vecka MvH

    Mayvor

Näringsvärde per portion

Energi2159 KJ / 515 kCal
Fett18.4 g
Kolhydrater46.8 g
Protein36.8 g

Testa liknande recept

  • Pannbiffar med rädisor och dillsås
    Betyg 3.3 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Skinkschnitzel med gräddig löksås
    Betyg 3.4 av 5.64 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt schnitzel med blomkålsallad
    Betyg 2.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungsglaserad stjälkselleri
    Betyg 4.3 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad