Enkel och snabblagad maträtt med lekfull pärlcouscous och korv. Till de stekta lamm- och prinskorvarna serveras ärtor som mixats tillsammans med créme fraiche, olja, salt och peppar till en läcker och färgglad ärtcréme. Duka fram korven med pärlcouscous, ärtcréme och mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
51 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på korvarna. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous, ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer
Louise
2015-12-17Detta var en av de sämsta rätterna vi har fått i kassarna....
Lina
2015-12-16ta INTE bort lammkött! mums!! :D
Redaktionen
2015-12-16Hej Kristina! Tråkigt att ni inte gillar lammkorven. Vi försöker göra en så varierad kasse vi bara kan och tyvärr faller inte alltid allting alla i smaken. Hälsningar Michelle