Enkel och snabblagad maträtt med lekfull pärlcouscous och korv. Till de stekta lamm- och prinskorvarna serveras ärtor som mixats tillsammans med créme fraiche, olja, salt och peppar till en läcker och färgglad ärtcréme. Duka fram korven med pärlcouscous, ärtcréme och mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på korvarna. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous, ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Detta var en av de sämsta rätterna vi har fått i kassarna....
Louise
2015-12-17ta INTE bort lammkött! mums!! :D
Lina
2015-12-16Hej Kristina! Tråkigt att ni inte gillar lammkorven. Vi försöker göra en så varierad kasse vi bara kan och tyvärr faller inte alltid allting alla i smaken. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-12-16