Pistagekräm

Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
8
Pistagekräm

Krämig pistagekräm som kan användas till så många olika saker. Krämen av pistagenötter kan du använda som fyllning i bullar, tårtor eller andra bakverk. Pistagekrämen passar också att toppa glass med eller varför inte bred den på rostat bröd.

Pistagekräm

Ingredienser

ca 3 dl
2 dl  skalade naturella pistagenötter
2 dl  flagad mandel
1 1/2 dl  florsocker
1 tsk  vaniljsocker
1 dl  kokosolja
1 krm  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Pistagekrämen håller minst två veckor i kylen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Kokossmaken tog över helt tyvärr, ska det verkligen vara 1 dl kokosolja till 2 dl pistagenötter?

Annica maria

2024-07-14

Så gott!!! Kokosolja är en måste för det ska smaka bra

My

2024-06-20

Vad är näringsvärde på det här per 100g?

My

2024-06-14

Testa liknande recept

Pistagepraliner
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandel- och chokladglass med pistage- och mandelflarn
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Shrikand med saffran
Betyg 3 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Blåbärs- och pistagekaka med blåbärs- och vaniljglass
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Frukt- och nötgodingar
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga