Pistagekräm
Krämig pistagekräm som kan användas till så många olika saker. Krämen av pistagenötter kan du använda som fyllning i bullar, tårtor eller andra bakverk. Pistagekrämen passar också att toppa glass med eller varför inte bred den på rostat bröd.
Ingredienser
ca 3 dl
2 dl skalade naturella pistagenötter
2 dl flagad mandel
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl neutral kokosolja
1 krm salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej hej! Jag älskar detta recept , har gjort de tre gånger, men de två sista gångerna bytte jag ut florsockret mot Bovetemjöl en halv DL, för att de blev jätte sött. Så jag kan rekommendera att om man vill ha ännu mera pistage smak så kan man ta Bovetemjöl istället 🤗 kram
Kajsa
2024-11-04Ska det verkligen vara 1 dl kokosolja? Menar ni neutral kokosolja UTAN smak då? Jag tog 1 msk eko kokolja och tycker nästan bara det smakar kokos nu 🫣 Lite tråkigt när man försöker göra en nötkräm på dyra nötter och smaken blir förstörd 🤷♀️
Yasmin
2024-10-22Kokossmaken tog över helt tyvärr, ska det verkligen vara 1 dl kokosolja till 2 dl pistagenötter?
Annica maria
2024-07-14