Pistagekräm
Krämig pistagekräm som kan användas till så många olika saker. Krämen av pistagenötter kan du använda som fyllning i bullar, tårtor eller andra bakverk. Pistagekrämen passar också att toppa glass med eller varför inte bred den på rostat bröd.
Ingredienser
ca 3 dl
2 dl skalade naturella pistagenötter
2 dl flagad mandel
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosolja
1 krm salt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Pistagekrämen håller minst två veckor i kylen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kokossmaken tog över helt tyvärr, ska det verkligen vara 1 dl kokosolja till 2 dl pistagenötter?
Annica maria
2024-07-14Så gott!!! Kokosolja är en måste för det ska smaka bra
My
2024-06-20Vad är näringsvärde på det här per 100g?
My
2024-06-14