Schnitzel med basilikapotatis

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Schnitzel med basilikapotatis

Basilikapotatisen i detta recept med schnitzel är en variant som varmt rekommenderas. Med den färska basilikan och parmesanosten, som ger stora smaker till potatisen, skapar du ett smarrigt komplement till den stekta skinkschnitzeln.

Schnitzel med basilikapotatis

Ingredienser

4 portioner
8 - 10 potatisar
50 g parmesan
1 kruka basilika
ca 1/2 dl kokvatten
2 msk olivolja
1 tsk salt
1 krm peppar
4 skinkschnitzlar av färsk skinka (4 st motsvarar ca 500 g)
1 förp djupfrysta haricots verts (bönor) (à 300 g)
1 msk flytande margarin
2 krm pepparmix

Gör så här

00:10:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Å, vilken god potatis! Verkligen jättegott!! men tyvärr blir det lite torrt utan sås till, så gör gärna någon sås att ha till.

    Linda

  • Använd allt som står i receptet förutom flytande margarin.... enligt min mening bara skiiiit. Använd riktigt matmaragrin. Gott gott....

    Hans

  • Använd allt som står i receptet förutom flytande margarin.... enligt min mening bara skiiiit. Använd riktigt matmaragrin. Gott gott....

    Hans

Näringsvärde per portion

Energi2168 KJ / 518 kCal
Fett15.1 g

Testa liknande recept

  • Krämig girasole med primörer och dill
    Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pancettapasta med pesto och rucola
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad