Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing
Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing är en smakrik och fascinerande rätt perfekt som lunch eller middag. Smaken av rödbetorna tillsammans med spenat, fläsk, ägg, getost och pinjenötter skapar en hissnande smakupplevelse!
Ingredienser
4 portioner
500 g rödbetor
2 msk rapsolja
1 l vatten
3 msk ättiksprit
4 ägg
1/2 dl pinjenötter
140 g rimmat fläsk
1 dl mjölk
100 g getost
salt
svartpeppar
65 g färsk bladspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2040 KJ / 488 kCal
Fett40 g
Kolhydrater14.3 g
Protein18.9 g
Kommentar
Klart det är gott med dessa ingredienser. Nästa gång smular jag getosten över de varma rödbetorna. Mjölksåsen sänkte rätten
Eva
2020-10-28