Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
1
Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing

Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing är en smakrik och fascinerande rätt perfekt som lunch eller middag. Smaken av rödbetorna tillsammans med spenat, fläsk, ägg, getost och pinjenötter skapar en hissnande smakupplevelse!

Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing

Ingredienser

4 portioner
500 g  rödbetor
2 msk  rapsolja
1 l  vatten
3 msk  ättiksprit
4   ägg
1/2 dl  pinjenötter
140 g  rimmat fläsk
1 dl  mjölk
100 g  getost
salt och svartpeppar
65 g  färsk bladspenat

För alla

Rätten är glutenfri men innehåller mjölkprotein och ägg.
Laktosfri: använd laktosfri mjölk. Lite getost kan ev tålas.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Klart det är gott med dessa ingredienser. Nästa gång smular jag getosten över de varma rödbetorna. Mjölksåsen sänkte rätten

Eva

2020-10-28

Näringsvärde per portion

Energi2040 KJ / 488 kCal
Fett40 g
Kolhydrater14.3 g
Protein18.9 g

Testa liknande recept

Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med hemgjord pesto på basilika och ruccola
Betyg 4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre chaud
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga