Getostfyllda smördegsknyten

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
6
Getostfyllda smördegsknyten

Dessa getostfyllda smördegsknyten är utmärkta som förrätt och kommer bli mycket uppskattade. Vik ihop dina mumsiga knyten med den milda röran av getost, tomater och pinjenötskärnor och toppa med ytterligare lite nötter. Grädda och servera!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000

Getostfyllda smördegsknyten

Ingredienser

8 portioner
8 marinerade soltorkade tomater
150 - 175 g kantfri getost
1 dl pinjenötskärnor
275 g färdigkavlad smördeg
1 ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Jättegoda! Perfekta som plockmat.

Frida

2022-09-01

Går de att frysa in? Ska de förvaras i kylskåp eller rumstemperatur om de inte ska ätas samma dag?

Moa

2021-12-15

Nämn gärna att de innehåller nötter, då piljenötter är starkt allergena.

Anna

2018-04-21

Hej Anna! Vi har skrivit att det är nötter i receptet. Tänkte du på för-alla-texten - så behöver alla nötallergiker alltid kontrollra innehållsförteckningarna. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-04-23

Näringsvärde per portion

Energi1301 KJ / 311 kCal
Fett25 g
Salt0.71 g
Kolhydrater13 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kringlor med parmesan, pinje och paprika
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med hemgjord pesto på basilika och ruccola
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga