Getostfyllda smördegsknyten
Dessa getostfyllda smördegsknyten är utmärkta som förrätt och kommer bli mycket uppskattade. Vik ihop dina mumsiga knyten med den milda röran av getost, tomater och pinjenötskärnor och toppa med ytterligare lite nötter. Grädda och servera!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000
Ingredienser
8 portioner
8 marinerade soltorkade tomater
150 - 175 g kantfri getost
1 dl pinjenötskärnor
275 g färdigkavlad smördeg
1 ägg
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1301 KJ / 311 kCal
Fett25 g
Salt0.71 g
Kolhydrater13 g
Protein9 g
Kommentarer
Jättegoda! Perfekta som plockmat.
Frida
2022-09-01Går de att frysa in? Ska de förvaras i kylskåp eller rumstemperatur om de inte ska ätas samma dag?
Moa
2021-12-15Nämn gärna att de innehåller nötter, då piljenötter är starkt allergena.
Anna
2018-04-21Hej Anna! Vi har skrivit att det är nötter i receptet. Tänkte du på för-alla-texten - så behöver alla nötallergiker alltid kontrollra innehållsförteckningarna. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-04-23