Dessa getostfyllda smördegsknyten är utmärkta som förrätt och kommer bli mycket uppskattade. Vik ihop dina mumsiga knyten med den milda röran av getost, tomater och pinjenötskärnor och toppa med ytterligare lite nötter. Grädda och servera!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: bjud glutenfria digestivekex med en bit chèvre doppad i rostade pinjenötter. Alternativt använd glutenfria smördeg.
Gör äggfri: bjud äggfria digestivekex med en bit chèvre doppad i rostade pinjenötter.
Gör mjölkproteinfri: bjud mjölkfria kex med en klick äkta majonnäs och räkor eller rökta musslor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda! Perfekta som plockmat.
Frida
2022-09-01Går de att frysa in? Ska de förvaras i kylskåp eller rumstemperatur om de inte ska ätas samma dag?
Moa
2021-12-15Nämn gärna att de innehåller nötter, då piljenötter är starkt allergena.
Anna
2018-04-21Hej Anna! Vi har skrivit att det är nötter i receptet. Tänkte du på för-alla-texten - så behöver alla nötallergiker alltid kontrollra innehållsförteckningarna. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-04-23