Scallops- och lökspett

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Scallops- och lökspett

Läckra pilgrimsmusslor, rädisor och lök på spett marinerade i lime. Scallops- och lökspetten serveras tillsammans med en sås gjord på fransk senap och het kajennpeppar. Serveras med ris och sallad.

Scallops- och lökspett

Ingredienser

4 portioner
12   steklökar
12 - 14   färska eller djupfrysta scallops (pilgrimsmusslor)
8   rädisor

Marinad

saft och skal av 2   lime
1 dl  olja
1 tsk  citronpeppar

Sås

1   äggula
1 msk  ketchup
1 msk  fransk senap
1 dl  olja
1/2 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2480 KJ / 590 kCal
Fett33 g

Testa liknande recept

Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtkryddade färspinnar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff med kryddressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade pilgrimsmusslor
Betyg 2.6 av 5.
79 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gyllene havsspett
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga