Scallops- och lökspett

2
0
Scallops- och lökspett

Läckra pilgrimsmusslor, rädisor och lök på spett marinerade i lime. Scallops- och lökspetten serveras tillsammans med en sås gjord på fransk senap och het kajennpeppar. Serveras med ris och sallad.

Scallops- och lökspett

Ingredienser

4 portioner
12 steklökar
12 - 14 färska eller djupfrysta scallops (pilgrimsmusslor)
8 rädisor

Marinad

saft och skal av 2 lime
1 dl olja
1 tsk citronpeppar

Sås

1 äggula
1 msk ketchup
1 msk fransk senap
1 dl olja
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2480 KJ / 590 kCal
Fett 33 g
Läs mer om näringsvärden