Sauce creole

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sauce creole

Sauce creole är en fräsch och smakrik sås av finhackad lök, vitlök, grovhackade tomater, chilifrukt, citron och persilja. Späd såsen med öl eller vatten tills den blir ganska tunn.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Sauce creole

Ingredienser

5 dl
1   gul lök
10   vitlöksklyftor
2   mogna tomater
1   chilifrukt
4 msk  dijonsenap
1 dl  finskuren gräslök (eller salladslök)
1 dl  finhackad persilja
saften av 1   lime
1 dl  olja (t ex solrosolja)
3 msk  kapris
vatten (eller öl)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kaprissås
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lime- och chiliaioli
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Limeyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsstekt biff med kaprisdressing
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkor med sockerärter och salsa verde
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dijondressing med sötma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga