Sauce creole

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sauce creole

Sauce creole är en fräsch och smakrik sås av finhackad lök, vitlök, grovhackade tomater, chilifrukt, citron och persilja. Späd såsen med öl eller vatten tills den blir ganska tunn.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Sauce creole

Ingredienser

5 dl
1 gul lök
10 vitlöksklyftor
2 mogna tomater
1 chilifrukt
4 msk dijonsenap
1 dl finskuren gräslök (eller salladslök)
1 dl finhackad persilja
saften av 1 lime
1 dl olja (t ex solrosolja)
3 msk kapris
vatten (eller öl)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kaprissås
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lime- och chiliaioli
Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Limeyoghurt
Betyg 2.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ugnsstekt biff med kaprisdressing
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkor med sockerärter och salsa verde
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dijondressing med sötma
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad