Säsongens syrade grönsaker

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Vitkål, morot och kålrot blandas med lök och senapsfrö. Skär grönsakerna på olika sätt så blir det snyggare. Sedan står det till sig i minst 1-2 veckor.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi169 KJ / 41 kCal
Fett0.2 g
Salt1.42 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
15 stSuperenkelt recept tar vitkål,morötter,lök o vitlök misslyckar aldrig med detta enkla recept!
Margareta
Kan man göra detta på enbart morötter och vitkål?
Eva
Hej Eva! Ja, det går bra att göra så. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Kan man ha Himalayasalt? Står inte att det innehåller jod eller inte.
Madelene
Hej Madelene! Oj, bra fråga, det vet jag faktiskt inte. Det kanske är bäst att du frågar producenten om det. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket