Sardell- och kaprisketchup

6
0
Sardell- och kaprisketchup

Vill du prova något helt nytt till kvällens grillfest? Vad sägs om hemmalagad ketchup med kapris och sardellfiléer. Börja med att göra en enkel bas och tillsätt därefter den härliga smakmixen. En spännande smakförstärkare som passar bra till lyxigare korv med bröd.

Skriv ut
Sardell- och kaprisketchup

Ingredienser

ca 8 dl
1 kg
tomater
1 dl
syltlök
1 dl
strösocker
1 dl
vit balsamvinäger
5
sardellfiléer
1 msk
kapris
1 tsk
dijonsenap
2 tsk
worcestersås
2 krm
sellerisalt
-
salt och svartpeppar

För alla

Fri från laktos, mjölk protein och ägg.
Innehåller gluten.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 348 KJ / 83 kCal
Fett 0.5 g
Salt 1 g
Kolhydrater 17 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept