UNDER 30 MIN | Enkel

Grillad BBQ-lök med rosmarin

Med lök och BBQ-sås kan du uträtta smakmagi till grillfesten. Det här är ett tillbehör som fungerar till nästan alla slags köttbitar, burgare, korvar och vegetariska grillrätter.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva löken i centimetertjocka skivor.
  2. Lägg ut dubbla folieark, lägg på löken och klicka över smöret och BBQ-såsen. Krydda med salt och peppar. Repa över rosmarinen.
  3. Lägg foliepaketet på indirekt värme på grillen ca 20 minuter.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 grillökar
  • 2 ark grillfolie
  • 2 msk smör
  • 2 msk rökig bbq-sås
  • salt och svartpeppar
  • 1 kvist rosmarin

Näringsvärde
Per portion

Energi 361 kJ / 86 kCal