En härligt matig och fräsch salladsrätt med smak av Kalifornien. Tärna mangon och mixa spenaten med örterna medan quinoan kokar. Sedan är det bara att blanda och smula över feta. Servera gärna kryddpeppar- och paprikastekt kyckling till.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2013
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd grekisk originalfeta eller laktosfri salladsost. Välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med tofu och matyoghurt med mjölkfritt yoghurtalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Carina
2021-01-27Jättegott! Men jag tog 4 dl okokt quinoa och det kändes väldigt mycket i förhållande till övriga ingredienser. Mer mango, Avocado, fetaost och lime vid serveringen. Väldigt mättande och fräscht.
Jezper
2020-03-021 dl röd chili? Är det verkligen rätt?
Redaktionen ICAse
2020-03-02Hej Jezper! Ja det stämmer men du kan välja att tillsätta så mycket eller lite chili som du gillar. Lycka till Hälsningar Ulrika
Stina
2019-11-17Mycket uppskattat!