Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Quesadillas med frukt- och bönsalsa

Lättlagat, kort tillagningstid och smakrikt - här är det perfekta receptet när du har ont om tid men ändå är sugen på något riktigt gott. Quesadillas med frukt- och bönsalsa smakar härligt mumsigt tack vare färsk mango, kidneybönor och mild salsa.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda avsköljda kidneybönor med tärnad färsk mango, mild salsa och grovhackad persilja. Smaka av med citronjuice eller vinäger, olivolja samt salt och peppar.
  2. Stek tortillabröd på ena sidan tills de fått fin färg. Lägg på chilismaksatt cottage cheese på ena halvan. Vik över den andra. Stjälp upp på skärbrädan och skär i tårtbitar. Servera med bönsalsan. En stekt kött- eller fiskbit passar till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk avsköljda kidneybönor
  • 2 dl tärnad färsk mango (2 dl motsvarar ca 1 frukt)
  • 1 dl mild salsa
  • 1 kruka grovhackad persilja
  • 1 msk citronjuice eller vinäger
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • 4 tortillabröd
  • 2 burkar chilismaksatt cottage cheese
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?