Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Omelett-pytt i panna

Rustik och mättande blandning av både omelett och pytt i panna. En spännande rätt som är lätt att tillreda. Till din omelett-pytt serverar du en sallad med gröna bönor i en vinägrettdressing.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Stek pytten enligt anvisning, i en stekpanna som tål ugnsvärme.
  3. Vispa samman ägg, mjölk och salvia lätt. Krydda smeten med salt och nymalen svartpeppar.
  4. Häl smeten i den heta stekpannan med pytten. Rör om ett par gånger så att pytten blir jämnt fördelad. Ställ i ugnen på mellersta falsen i 15 minuter.
  5. Stjälp upp omeletten på en skärbräda och låt svalna något. Skär upp i tårtbitar och lägg upp på tallrikar.
  6. Sallad: Skär tomaterna i grova tärningar. Strimla purjolöken. Blanda tomat, purjolök och bönor med vinägretten.
  7. Servera salladen och bröd till omeletten.

I näringsberäkningen ingår två hårda brödskivor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket djupfryst pyttipanna
  • 6 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk torkad salvia
  • salt
  • nymalen svartpeppar
Sallad
  • 2 tomater
  • 10 cm purjolök av den ljusa delen
  • 1 paket djupfrysta, tinade gröna bönor (à 300 g)
  • 1/2 dl vinägrettdressing
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2111 kJ / -1 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden