Saltstänkt spätta med vitlöksfräst spenat

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
4
Saltstänkt spätta med vitlöksfräst spenat

En klassisk spätta med en modern fläkt finner du i detta trevliga recept. Lägg dina saltstänkta fiskrullar i en ugnsform och tillaga den under ett täcke av mumsig tomatröra. Servera din snabblagade spätta med smakrik vitlöksfräst spenat och ris.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2011

Saltstänkt spätta med vitlöksfräst spenat

Ingredienser

4 portioner
600 g rödspättafilé
1 rödlök
6 raka sardeller
1 msk olivolja
1 burk hela tomater (à ca 400 g)
1 tsk honung
2 msk kapris
2 msk hackad persilja
4 port ris eller bulgur
1 tsk salt
2 krm peppar

Vitlöksfräst spenat

1 vitlöksklyfta
1 msk smör eller margarin
200 g färsk bladspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Hej Liselotte! Det låter tyvärr som det var dålig fikskvalitet och om du har förpackningen kvar så kan du reklamera till vår Kundtjänst.

Redaktionen

2013-12-04

Ingen i familjen tyckte om det, inte ens hunden åt det. Möjligtvis dålig fiskkvalitet (ICAs rödspätta)

Liselotte

2013-11-28

Lät inte så gott när man läste receptet men det var jättegott!!

Carolin

2011-12-02

Näringsvärde per portion

Energi2309 KJ / 552 kCal
Fett8.9 g
Kolhydrater70.8 g
Protein42.5 g

Testa liknande recept

Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ångad broccoli med sardellvinägrett
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peters magiska rödspätta
Betyg 3.6 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga