Saltstänkt spätta med vitlöksfräst spenat
En klassisk spätta med en modern fläkt finner du i detta trevliga recept. Lägg dina saltstänkta fiskrullar i en ugnsform och tillaga den under ett täcke av mumsig tomatröra. Servera din snabblagade spätta med smakrik vitlöksfräst spenat och ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2011
Ingredienser
4 portioner
600 g rödspättafilé
1 rödlök
6 raka sardeller
1 msk olivolja
1 burk hela tomater (à ca 400 g)
1 tsk honung
2 msk kapris
2 msk hackad persilja
4 port ris eller bulgur
1 tsk salt
2 krm peppar
Vitlöksfräst spenat
1 vitlöksklyfta
1 msk smör eller margarin
200 g färsk bladspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2309 KJ / 552 kCal
Fett8.9 g
Kolhydrater70.8 g
Protein42.5 g
Kommentarer
Hej Liselotte! Det låter tyvärr som det var dålig fikskvalitet och om du har förpackningen kvar så kan du reklamera till vår Kundtjänst.
Redaktionen
2013-12-04Ingen i familjen tyckte om det, inte ens hunden åt det. Möjligtvis dålig fiskkvalitet (ICAs rödspätta)
Liselotte
2013-11-28Lät inte så gott när man läste receptet men det var jättegott!!
Carolin
2011-12-02