Anki från Uppsala, som bidragit med detta recept, säger sig inte vara helt förtjust i fisk, men älskar att äta rödspätta som hennes Peter lagar! Här har våra kockar gjort en variant av Ankis favorit som vi hoppas är minst lika god som Peters!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot havre-, soja- eller risalternativ. Uteslut osten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nina
2021-10-17Jag gjorde potatismos till, supergott!
Maria
2020-07-31Suverän ! Jag lade purjolöken mm på fisken in i ugn och hade sås vid sidan om! Supergott!
Tina
2020-05-19Tyckte denna rätten var väldigt god!! Kommer göra den fler gånger.