En underbar paj som fylls med ljuvlig saltlakritskola och toppas med blåbär. Ett måste för alla som är förtjusta i lakrits. Servera med krämig blåbärsglass som du antingen gör själv eller köper i butik. Mums!
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett, laktosfri grädde och laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2016-11-29Hej Carola! Vad sägs om blåbärsgrädde istället eller blanda blåbär med kvarg? Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-11-29Hej Tobias! Du kan göra den dagen innan, men se till så kolan inte blir för hård. Hälsningar Michelle
Carola
2016-11-29för dom som inte gillar glass kan man byta ut den mot något annat ?