Saltimbocca av kycklingbröstfilé

Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
1
Saltimbocca av kycklingbröstfilé

Saltimbocca av kycklingbröstfilé är ett utsökt recept med en spännande smakupplevelse av kyckling, parmaskinka och salvia. Saltimboccan passar utmärkt till gnocchi eller pasta.

Saltimbocca av kycklingbröstfilé

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingbröstfiléer
salt och peppar
100 g  parmaskinka
1   kruka salvia
2 msk  smör eller margarin
2 1/2 dl  vitt matlagningsvin eller vitt vin
1 msk  kycklingfond

För alla

Läs noga innehållsförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: Servera med ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: kontrollera att gnoccin eller pastan inte innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat

Kommentar

Super bra

Senada

2020-11-22

Näringsvärde per portion

Energi2233 KJ / 535 kCal
Fett11.8 g
Kolhydrater49.6 g
Protein44.7 g

Testa liknande recept

Tortellinisoppa
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saltimbocca på kyckling
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ciabatta med lök, skinka & mozzarella
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Parmachips
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingrullad med färsk pasta och tomatsås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga