Saltimbocca av kycklingbröstfilé
![Saltimbocca av kycklingbröstfilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41759/cf_259/saltimbocca_av_kycklingbrostfilé.jpg)
Saltimbocca av kycklingbröstfilé är ett utsökt recept med en spännande smakupplevelse av kyckling, parmaskinka och salvia. Saltimboccan passar utmärkt till gnocchi eller pasta.
![Saltimbocca av kycklingbröstfilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41759/cf_259/saltimbocca_av_kycklingbrostfilé.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingbröstfiléer
salt och peppar
100 g parmaskinka
1 kruka salvia
2 msk smör eller margarin
2 1/2 dl vitt matlagningsvin eller vitt vin
1 msk kycklingfond
För alla
Läs noga innehållsförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: Servera med ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: kontrollera att gnoccin eller pastan inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2233 KJ / 535 kCal
Fett11.8 g
Kolhydrater49.6 g
Protein44.7 g
Kommentar
Super bra
Senada
2020-11-22