Parmachips | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Parmachips

Världens enklaste, men kanske och godaste snacks? Parmaskinka som torkas i ugnen blir krispiga, salta chips och passar utmärkt som plockmat eller mingelmat.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 12 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Lägg ut parmaskinka på en plåt med bakplåtspapper. Torka skinkan i ugnen 5-15 minuter beroende på skivornas tjocklek. Låt svalna på plåten.

Ingredienser

Portioner: 12 st
  • 12 skivor parmaskinka
Lägg till i inköpslistan