Serranochips | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Serranochips

Serranochips är lätt att tillaga och lika goda att ha som aptitretare på festen som till kvällsgodis framför tvn. Allt du gör är att torka Serranoskinka eller parmaskinka i ugnen och sedan bryter de i så stora bitar du vill ha!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 30 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg skivad serrano- eller parmaskinka på en bakplåtspappersklädd plåt och låt torka i ugnen i ca 10 minuter.
  3. Låt svalna. Bryt chipsen i bitar.

Ingredienser

Portioner: 30 st
  • 100 g skivad serrano- eller parmaskinka
Lägg till i inköpslistan