Ciabatta med lök, skinka & mozzarella | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Ciabatta med lök, skinka & mozzarella

Ciabatta med lök, skinka och mozzarella är en delikat smörgås med läckra ingredienser. Du fyller ciabattabröd med ett smakligt lökfräs, mozzarella och parmaskinka. Ljuvligt gott till lunch, på picknicken eller på buffébordet!

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fräs strimlad purjolök och rödlök mjuk i olivolja. Tillsätt grovhackad salvia mot slutet. Krydda med flingsalt och svartpeppar.
  2. Skär ciabattan på längden. Fyll med skivad mozzarella, lökfräs och parmaskinka.

Ingredienser

Portioner: 1
  • strimlad purjolök
  • rödlök
  • olivolja
  • grovhackad salvia (färsk eller torkad)
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 ciabattabröd eller ljust surdegsbröd
  • mozzarella
  • parmaskinka
Lägg till i inköpslistan