Saltgurka

Uppskattad västeråsgurka i ättikslag. Förgyll din vardagsmat eller förhöj dina smörgåsar med denna underbara saltgurka i ättikslag. Saltgurkan ska ligga i ättikslagen i tre veckor, men det är lätt värt att vänta på.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Gör så här
Så här gör du- texten är avsedd för 1 sats.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
28 stHej! Jag undrar ifall man under det första stegen ska ställa in gurkorna (som ligger i saltlagen) i kylskåpet eller om de ska stå framme i rumstemperatur?
Irma
Hej Irma! I kylskåpet blir bra. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Går det bra med Himalayasalt? Anita
Anita
Hej Anita! Om det är grovt så går det bra annars blir det tokigt med mängderna. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Hej! Tack för fint tecept. Varför ska gurkan ligga i saltlake innan den läggs in? Mvh Ragnar
Ragnar