Salsicciakorv i tomatsås
Det här är ett spännande och snabblagat recept! Salsicciakorven delas där färsen trycks ut och steks i en het oljad panna. Efter det är det dags för såsen att sällskapa som bidrar med en smak av zucchini och paprika. Rör sedan ihop tillsammans med den nykokta pastan och toppa med en rivig ruccola. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2015
Ingredienser
2 portioner
250 g färsk pasta (tagliolini)
300 g färsk salsicciakorv
1 tsk olja
420 g pastasås zucchini och paprika
75 g haricots verts (bönor)
1/2 påse rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2795 KJ / 668 kCal
Fett39 g
Salt3.82 g
Kolhydrater41 g
Protein35 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer