Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Färsk salsiccia med pestopotatissallad

Grillfavoriten korv och potatissallad tar här en lyxig italiensk skepnad med färsk salsiccia och utsökt pesto. Potatissalladen gör du på ett kick under tiden korven steks i pannan. Servera med smarriga haricots verts så blir rätten extra rustik och välsmakande.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 20, 2016
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva och koka potatisen.
  2. Ansa bönorna och koka dem med potatisen när det återstår ca 3 minuter.
  3. Ansa och strimla salladen.
  4. Stek korven runt om i oljan i en stekpanna ca 10 minuter eller tills innertemperaturen är 72°C.
  5. Blanda potatisen och haricots verts med pesto.
  6. Servera potatissalladen med korv och sallad.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och laktos, men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g potatis (gärna cecile)
  • 150 g haricots verts
  • 1/2 cosmopolitansallad
  • 600 g salsicciakorv
  • 1/2 msk olja
  • 1 förp pesto (à 130 g)
Lägg till i inköpslistan
Stå inte vilsen i butiken igen!

Näringsvärde
Per portion

Energi 3458 kJ / 816 kCal