Salsicciagryta med tomat och persilja
Den här italienskdoftande salsicciagrytan fullkomligt exploderar i smak och får dig att drömma dig bort till varmare breddgrader. Genom att öppna upp färskkorven och använda den som färs blir det här till en smakrik twist på en klassisk bolognese. Servera med pasta och toppa med färsk persilja.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2016
Ingredienser
2 portioner
ca 300 g färsk salsicciafärs (eller färsk salsicciakorv)
1 tsk olja
1 dl vitt matlagningsvin
420 g pastasås (gärna ricotta och tomat)
2 port färsk pasta (gärna tonarelli)
1/2 förp sockerärtor (à 150 g)
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
1/2 påse rucola (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3106 KJ / 742 kCal
Fett36 g
Salt7.6 g
Kolhydrater48 g
Protein44 g
Kommentar
Enkelt och jättegott!
Kristian
2021-06-13