Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

En härligt krämig salsicciapasta serveras med en sallad på ruccola och paprika. Den smakrika italienska färskkorven salsiccia har här brutits ner till färs och blandas med grädde och utsökt tapenade på soltorkade tomater. Njut av såsen med tagliatelle och toppa med färska grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016

Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

Ingredienser

4 portioner
4 port tagliatelle
2 förp salsicciafärs (à 300 g)
1 tsk olja
1/2 msk majsstärkelse
2 dl mjölk
1 dl vispgrädde
2 msk tapenade (gärna på soltorkade tomater)
1 tsk chilipulver

Sallad

1 färsklök
1 röd paprika
65 g rucola
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3474 KJ / 830 kCal
Fett43 g
Salt5 g
Kolhydrater65 g
Protein45 g

Testa liknande recept

Salsicciagryta med tomat och persilja
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciapasta
Betyg 4.5 av 5.
155 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta di salsiccia
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Macaroni and cheese med salsiccia
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salsicciapasta med zucchini och mangold
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccibonara
Betyg 4.3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga