Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

6
0
Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

En härligt krämig salsicciapasta serveras med en sallad på ruccola och paprika. Den smakrika italienska färskkorven salsiccia har här brutits ner till färs och blandas med grädde och utsökt tapenade på soltorkade tomater. Njut av såsen med tagliatelle och toppa med färska grönsaker.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016

Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

Ingredienser

4 portioner
4
port tagliatelle
2
förp salsicciafärs (à 300 g)
1 tsk
olja
1/2 msk
majsstärkelse
2 dl
mjölk
1 dl
vispgrädde
2 msk
tapenade (gärna på soltorkade tomater)
1 tsk
chilipulver

Sallad

1
färsklök
1
röd paprika
65 g
rucola
1 tsk
olivolja
1 tsk
rödvinsvinäger
-
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på färsen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken och grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3474 KJ / 830 kCal
Fett 43 g
Salt 5 g
Kolhydrater 65 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept