Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

En härligt krämig salsicciapasta serveras med en sallad på ruccola och paprika. Den smakrika italienska färskkorven salsiccia har här brutits ner till färs och blandas med grädde och utsökt tapenade på soltorkade tomater. Njut av såsen med tagliatelle och toppa med färska grönsaker.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016

Gräddig salsiccia med ruccola och paprika

Ingredienser

4 portioner
4   port tagliatelle
2   förp salsicciafärs (à 300 g)
1 tsk  olja
1/2 msk  majsstärkelse
2 dl  mjölk
1 dl  vispgrädde
2 msk  tapenade (gärna på soltorkade tomater)
1 tsk  chilipulver

Sallad

1   färsklök
1   röd paprika
65 g  rucola
1 tsk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på färsen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken och grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3474 KJ / 830 kCal
Fett43 g
Salt5 g
Kolhydrater65 g
Protein45 g

Testa liknande recept

Pasta med salsicciafärs och oliver
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta di salsiccia
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpapasta med basilika och chorizo
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciapasta med zucchini och mangold
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräddig pasta med salsiccia
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle carbonara ’al salsiccia
Betyg 3.5 av 5.
127 personer har röstat
Under 30 min att tillaga