Salsicciagryta med persilja och vitt vin
Mustig och snabblagad gryträtt som får fina smaker av korvslantar av salsiccia, lök, tomat, timjan, vin och hackad persilja. Till den smakrika korvgrytan serverar du nykokt ris. Lättlagat, gott och klart på cirka 30 minuter!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 gul lök
2 morötter
480 g salsicciakorv
1 msk olja
1 1/2 dl vitt matlagningsvin
1 tsk timjan
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
400 g körsbärstomater på burk
1/2 msk majsstärkelse
1/2 kruka persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2607 KJ / 624 kCal
Fett26.1 g
Kolhydrater59.7 g
Protein32.7 g
Kommentarer