Salsiccia panzanella

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
0
Salsiccia panzanella

Mmm, här bjuder vi på smakrika salsicciakorvar och delikat italiensk panzanella, en mättande brödsallad med mycket grönsaker rika på både färg och smak - cannellinibönor, tomat, rödlök och kalamataoliver. Garnera med basilikablad och gärna lite av brödet innan servering.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014

Salsiccia panzanella

Ingredienser

4 portioner
1   surdegsbaguette
5   tomater
1   vitlöksklyfta
1/2   kruka basilika
2 msk  rödvinsvinäger
2 msk  olivolja
salt och peppar
70 g  urkärnade kalamataoliver
2 msk  kapris
1   rödlök
410 g  kokta cannellinibönor
1/2   kruka rosmarin
600 g  salsicciakorv

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Kockknepet: Garnera med brödet! Lägg brödet på och bredvid istället för att vända ner det i salladen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3204 KJ / 767 kCal
Fett39.9 g
Kolhydrater56.8 g
Protein42.6 g

Testa liknande recept

Risonipanna med salsiccia och bönor
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciagryta med paprika och tomat
Betyg 4.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salsiccia- och zucchinipasta
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk böngryta med salsiccia
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig broccolisoppa med mejram och salsiccia
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegominestrone med risoni och surdegsbaguette
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga