Salsiccia panzanella

17
0
Salsiccia panzanella

Mmm, här bjuder vi på smakrika salsicciakorvar och delikat italiensk panzanella, en mättande brödsallad med mycket grönsaker rika på både färg och smak - cannellinibönor, tomat, rödlök och kalamataoliver. Garnera med basilikablad och gärna lite av brödet innan servering.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014

Salsiccia panzanella

Ingredienser

4 portioner
1 surdegsbaguette
5 tomater
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka basilika
2 msk rödvinsvinäger
2 msk olivolja
salt och peppar
70 g urkärnade kalamataoliver
2 msk kapris
1 rödlök
410 g kokta cannellinibönor
1/2 kruka rosmarin
600 g salsicciakorv

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Kockknepet: Garnera med brödet! Lägg brödet på och bredvid istället för att vända ner det i salladen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3204 KJ / 767 kCal
Fett 39.9 g
Kolhydrater 56.8 g
Protein 42.6 g
Läs mer om näringsvärden