Salsiccia med rostade rotfrukter och gräslöksdipp
Låt hela familjen njuta av salsiccia och rostade rotfrukter till middag. Den kryddiga korven är otroligt god då den redan innan har smak av vitlök och peppar. Tillsammans med rostade rotfrukter som bland annat morot och potatis passar en krämig gräslöksdipp som tillbehör. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2016
Ingredienser
4 portioner
250 g rotselleri
2 palsternackor
3 morötter
450 g potatis (gärna cecile)
1 msk olja
salt
peppar
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
2 dl crème fraiche
600 g färsk salsicciakorv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3427 KJ / 819 kCal
Fett52 g
Salt6 g
Kolhydrater47 g
Protein38 g
Kommentarer
gjorde också på chorizo och min treåring älskade det, så det kommer jag nog fortsätta med. Skippade dock gräslöken för att göra det extra billigt och det funkade finfint ändå
Hanna
2016-04-13Vi tyckte färska salsicciakorven va fantastiskt god!
Emil
2016-03-19Vi fick chorizo istället, jättegott! Men för starkt för barnen, så Salsiccian kanske hade passat dom bättre!
Janice
2016-03-18