Salsiccia med rostade rotfrukter och gräslöksdipp

Betyg 3.7 av 5.
37 personer har röstat
6
Salsiccia med rostade rotfrukter och gräslöksdipp

Låt hela familjen njuta av salsiccia och rostade rotfrukter till middag. Den kryddiga korven är otroligt god då den redan innan har smak av vitlök och peppar. Tillsammans med rostade rotfrukter som bland annat morot och potatis passar en krämig gräslöksdipp som tillbehör. Ät och njut!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2016

Salsiccia med rostade rotfrukter och gräslöksdipp

Ingredienser

4 portioner
250 g rotselleri
2 palsternackor
3 morötter
450 g potatis (gärna cecile)
1 msk olja
salt
peppar
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
2 dl crème fraiche
600 g färsk salsicciakorv

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
37 personer har röstat

Kommentarer

gjorde också på chorizo och min treåring älskade det, så det kommer jag nog fortsätta med. Skippade dock gräslöken för att göra det extra billigt och det funkade finfint ändå

Hanna

2016-04-13

Vi tyckte färska salsicciakorven va fantastiskt god!

Emil

2016-03-19

Vi fick chorizo istället, jättegott! Men för starkt för barnen, så Salsiccian kanske hade passat dom bättre!

Janice

2016-03-18

Näringsvärde per portion

Energi3427 KJ / 819 kCal
Fett52 g
Salt6 g
Kolhydrater47 g
Protein38 g

Testa liknande recept

Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakade rotfrukter
Betyg 4.2 av 5.
104 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rotfruktsstomp
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Köttsoppa
Betyg 4.2 av 5.
139 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga