Salsa med fänkål, gurka och dill

0
0
Salsa med fänkål, gurka och dill

Kombination fänkål och gurka gör denna fräscha salsa extra krispig. Salsan är otroligt god att servera till fisk och skaldjur av olika slag med sin dilliga smak. Ett tips är att ha i lite kapris för extra piff och pikant sälta. Bjud som tillbehör – varför inte på kräftskivan?

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016

Salsa med fänkål, gurka och dill

Ingredienser

4 portioner
250 g
fänkål
200 g
gurka
1/2 - 1
grön chilifrukt (t ex jalapeño)
1 dl
finskuren dill
1 msk
färskpressad citronjuice
2 msk
olivolja
1 krm
salt
1/2 krm
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 724 KJ / 173 kCal
Fett 14 g
Salt 1.03 g
Kolhydrater 6 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept