Morotssallad med fänkål och ruccola

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Morotssallad med fänkål och ruccola

Morotssallad med fänkål och ruccola är en välsmakande, lättlagad sallad. Vitlök och citron höjer smaken i salladen. Du rostar solroskärnor i stekpanna och vänder ner dem i salladen, vilket ger den en extra god smak.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Morotssallad med fänkål och ruccola

Ingredienser

4 portioner
4 msk solroskärnor
1/2 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
ca 600 g fänkål
ca 300 g morot
3/4 dl färskpressad citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1 förp rucola (à 70 g)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fetaost och fänkålssallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål
Betyg 3.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Confitbakad lax med torkade tomater och jordärtskockspuré
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad