Morotssallad med fänkål och ruccola

0
0
Morotssallad med fänkål och ruccola

Morotssallad med fänkål och ruccola är en välsmakande, lättlagad sallad. Vitlök och citron höjer smaken i salladen. Du rostar solroskärnor i stekpanna och vänder ner dem i salladen, vilket ger den en extra god smak.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Morotssallad med fänkål och ruccola

Ingredienser

4 portioner
4 msk
solroskärnor
1/2 dl
olivolja
1
vitlöksklyfta
ca 600 g
fänkål
ca 300 g
morot
3/4 dl
färskpressad citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1
förp rucola (à 70 g)
-
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept