Salsa med fänkål, gurka och dill

Kombination fänkål och gurka gör denna fräscha salsa extra krispig. Salsan är otroligt god att servera till fisk och skaldjur av olika slag med sin dilliga smak. Ett tips är att ha i lite kapris för extra piff och pikant sälta. Bjud som tillbehör – varför inte på kräftskivan?
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi724 KJ / 173 kCal
Fett14 g
Salt1.03 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g
Kommentar
Tänkte ge mig på denna salsan till kräftskivan, kan jag göra den dagen innan?
Lena
2025-08-13Hej Lena! Förbered allt förutom att tillsätta salt och citronsaft. Blanda i dem en stund innan servering så vätskar inte gurkan av sig så mycket. Lycka till på kräftskivan! Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-08-14