Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika
![Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63882/cf_259/sallad_med_rostad_paprika__champinjoner__agg_och_basilika_.jpg)
En färgsprakande livfull sallad fylld med en massa läckerheter. Du bakar svamp, lök och paprika i ugnen så att de får en härlig het smak. Grönsakerna läggs därefter på bädden av den granna salladen tillsammans med borlottibönor, ägg och örter.
![Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63882/cf_259/sallad_med_rostad_paprika__champinjoner__agg_och_basilika_.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g champinjoner
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
3 msk olivolja
salt och peppar
4 ägg
1 romansalladshuvud
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
3 msk hackad basilika
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
För alla
Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör så här
Näringsberäkningen gäller inkl bröd och chorizo.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3488 KJ / 833 kCal
Fett54.9 g
Kolhydrater47.4 g
Protein33.3 g
Kommentarer