Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika

En färgsprakande livfull sallad fylld med en massa läckerheter. Du bakar svamp, lök och paprika i ugnen så att de får en härlig het smak. Grönsakerna läggs därefter på bädden av den granna salladen tillsammans med borlottibönor, ägg och örter.

Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika

Ingredienser

4 portioner
250 g  champinjoner
2   rödlökar
2   vitlöksklyftor
2   röda paprikor
3 msk  olivolja
salt och peppar
4   ägg
1   romansalladshuvud
1   förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
3 msk  hackad basilika
4 msk  olivolja
2 msk  balsamvinäger

För alla

Rätten innehåller ägg men är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.

Gör så här

Näringsberäkningen gäller inkl bröd och chorizo.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3488 KJ / 833 kCal
Fett54.9 g
Kolhydrater47.4 g
Protein33.3 g

Testa liknande recept

Pasta med rostad tomatsås och stekt kapris
Betyg 4.2 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Böncrème
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smashed sweet potatoes med syrlig bönsallad
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatpasta med getost och oregano
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korv med vita bönor i tomatsås och gremolata
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med rödlök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga