Sallad med rostad paprika, champinjoner, ägg och basilika
En färgsprakande livfull sallad fylld med en massa läckerheter. Du bakar svamp, lök och paprika i ugnen så att de får en härlig het smak. Grönsakerna läggs därefter på bädden av den granna salladen tillsammans med borlottibönor, ägg och örter.
Ingredienser
4 portioner
250 g champinjoner
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
3 msk olivolja
salt
peppar
4 ägg
1 romansalladshuvud
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
3 msk hackad basilika
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
Gör så här
Näringsberäkningen gäller inkl bröd och chorizo.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3488 KJ / 833 kCal
Fett54.9 g
Kolhydrater47.4 g
Protein33.3 g
Kommentarer