En riktigt matig och nyttig sallad av bönor och rödlök. Servera bönsalladen tillsammans med en dressing av bladpersilja, vitlök, balsamvinäger och rapsolja.
Ingredienser
4 portioner
1
burk vita bönor
1
burk röda bönor
2
rödlökar
Dressing
1
dl
bladpersilja
1
vitlöksklyfta
1
msk
balsamvinäger
1/2
dl
rapsolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
2 st
Kommentarer
Eva
2007-08-06
En jättegod, "matig" tillbehörssallad. Den kan varmt rekommenderas. Receptet är vidarebefordrat till Japan då den gillades starkt av min svärdotter som är vegan.
Sara
2006-09-05
Ett riktigt gott och riktigt nyttigt alternativ till kolhydratrika tillbehör som potatis och pasta!
Kommentarer
Eva
2007-08-06En jättegod, "matig" tillbehörssallad. Den kan varmt rekommenderas. Receptet är vidarebefordrat till Japan då den gillades starkt av min svärdotter som är vegan.
Sara
2006-09-05Ett riktigt gott och riktigt nyttigt alternativ till kolhydratrika tillbehör som potatis och pasta!