Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Bönsallad med rödlök

En riktigt matig och nyttig sallad av bönor och rödlök. Servera bönsalladen tillsammans med en dressing av bladpersilja, vitlök, balsamvinäger och rapsolja.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt bönorna rinna av och spola dem i kallt vatten. Skala och skär löken i klyftor och blanda med bönorna.
  2. Dressing: Mixa persilja, skalad vitlök, vinäger och olja.
  3. Blanda dressingen med salladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk vita bönor
  • 1 burk röda bönor
  • 2 rödlökar
Dressing
  • 1 dl bladpersilja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1/2 dl rapsolja
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer