Ett recept på kålpudding som får det att vattnas i munnen! Saftig, krämig, och hur god som helst. Kålpuddingen görs på en smet av köttfärs och ris som gräddas mellan två lager av sirapsstekt vitkål.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot mjölkproteinfritt matfett, mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bra receptet, men använd FOND istället för buljong, med buljong blir det smaklöst och trist. Och inte en msk fond som de tipsar om utan minst 2 dl fond om man vill ha den djupa och mustiga smaken
Martine
2023-01-29Väldigt god, väl värd besväret. Men tiden var långt över en timme. Behöver nog preppa ännu mera för att få maten snabbare på bordet.
Susanne
2022-11-15Godaste kålpuddingen! Jag brukar ha överdrivet mycket kål när jag gör rätten fånig tycker att kålen är det godaste :) Jag brukar ta mer salt och mer sirap än vad receptet anger.
Caroline
2021-03-15