Få kryddor sätter en sådan distinkt smak som saffran. Här sätter den exklusiva kryddan piff på ett enkelt frukost- eller fikabröd och gör det magiskt gott. Njut saffranssconesen nygräddade och ännu varma med smör, ost och marmelad.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2016
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Kommentarer
Lina
12/19/2020Väldigt mycket salt.
Redaktionen ICAse
12/21/2020Hej Lina! Tack för din kommentar. Vi har nu sett över och dubbelkollat med originalreceptet och har nu minskat från 1 1/2 tsk till 1/2 tsk salt. Ber om ursäkt att det var felaktigt inskrivet. Hälsningar Ulrika
Maja
1/31/2020Brända efter 15 min
Redaktionen ICAse
1/31/2020Hej Maja! Vad tråkigt att de blev brända. Alla ugnar är olika, du får kanske prova att sänka värmen något eller ta ut dem tidigare. Hälsningar Ulrika
Annie
12/13/2019Sååå goda!! Men väldigt mäktiga ;)