Få kryddor sätter en sådan distinkt smak som saffran. Här sätter den exklusiva kryddan piff på ett enkelt frukost- eller fikabröd tillsammans med mandel och gör det magiskt gott. Njut av saffranssconesen nygräddade och ännu varma med smör, ost och marmelad.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blev brände på utsidan efter 15 min men ändå inte klara på insidan. Nya tider på receptet, beroende på ugn etc, borde skivas med i receptet.
Linn
2021-12-24Väldigt mycket salt.
Lina
2020-12-19Hej Lina! Tack för din kommentar. Vi har nu sett över och dubbelkollat med originalreceptet och har nu minskat från 1 1/2 tsk till 1/2 tsk salt. Ber om ursäkt att det var felaktigt inskrivet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-21Brända efter 15 min
Maja
2020-01-31Hej Maja! Vad tråkigt att de blev brända. Alla ugnar är olika, du får kanske prova att sänka värmen något eller ta ut dem tidigare. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-01-31