Få kryddor sätter en sådan distinkt smak som saffran. Här sätter den exklusiva kryddan piff på ett enkelt frukost- eller fikabröd tillsammans med mandel och gör det magiskt gott. Njut av saffranssconesen nygräddade och ännu varma med smör, ost och marmelad.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2016
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Kommentarer
Linn
2021-12-24Blev brände på utsidan efter 15 min men ändå inte klara på insidan. Nya tider på receptet, beroende på ugn etc, borde skivas med i receptet.
Lina
2020-12-19Väldigt mycket salt.
Redaktionen ICAse
2020-12-21Hej Lina! Tack för din kommentar. Vi har nu sett över och dubbelkollat med originalreceptet och har nu minskat från 1 1/2 tsk till 1/2 tsk salt. Ber om ursäkt att det var felaktigt inskrivet. Hälsningar Ulrika
Maja
2020-01-31Brända efter 15 min
Redaktionen ICAse
2020-01-31Hej Maja! Vad tråkigt att de blev brända. Alla ugnar är olika, du får kanske prova att sänka värmen något eller ta ut dem tidigare. Hälsningar Ulrika