Saffransris med tomat & basilika

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Saffransris med tomat & basilika

Effektfullt och utsökt saffranris med tomat och basilika. Rätten har mjuka, men ändå spännande smaker och en fantastisk färg. Passar utmärkt till stekta fisk- och kycklingrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Saffransris med tomat & basilika

Ingredienser

4 portioner
2 dl långkornigt ris
4 dl vatten
1/2 g saffran
3 tomater
1 kruka basilika
1 msk olivolja
2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi840 KJ / 200 kCal
Fett5 g

Testa liknande recept

Persiskt ris med bönor - Baghali polo
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rökt paella
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Puffat paellaris
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persiskt ris
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämigt tomat- och saffransris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga