Saffransris med tomat & basilika

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Saffransris med tomat & basilika

Effektfullt och utsökt saffranris med tomat och basilika. Rätten har mjuka, men ändå spännande smaker och en fantastisk färg. Passar utmärkt till stekta fisk- och kycklingrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Saffransris med tomat & basilika

Ingredienser

4 portioner
2 dl  långkornigt ris
4 dl  vatten
1/2 g  saffran
3   tomater
1   kruka basilika
1 msk  olivolja
2 krm  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi840 KJ / 200 kCal
Fett5 g

Testa liknande recept

Rökt paella
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krämigt tomat- och saffransris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Persiskt ris med bönor - Baghali polo
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tomat- och saffransragu med fisk
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddigt ris
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grön paella
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga