Saffransris med tomat & basilika

1
0
Saffransris med tomat & basilika

Effektfullt och utsökt saffranris med tomat och basilika. Rätten har mjuka, men ändå spännande smaker och en fantastisk färg. Passar utmärkt till stekta fisk- och kycklingrätter.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Saffransris med tomat & basilika

Ingredienser

4 portioner
2 dl
långkornigt ris
4 dl
vatten
1/2 g
saffran
3
tomater
1
kruka basilika
1 msk
olivolja
2 krm
salt
1 krm
peppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 840 KJ / 200 kCal
Fett 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept