Saffransris med tomat & basilika

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Saffransris med tomat & basilika

Effektfullt och utsökt saffranris med tomat och basilika. Rätten har mjuka, men ändå spännande smaker och en fantastisk färg. Passar utmärkt till stekta fisk- och kycklingrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Saffransris med tomat & basilika

Ingredienser

4 portioner
2 dl långkornigt ris
4 dl vatten
1/2 g saffran
3 tomater
1 kruka basilika
1 msk olivolja
2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

00:05:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi840 KJ / 200 kCal
Fett5 g

Testa liknande recept

Rökt paella
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämigt tomat- och saffransris
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chorizo med saffransris, kronärtskocka och ört crème fraiche
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persiskt ris med bönor - Baghali polo
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och saffransragu med fisk
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paella med kyckling och paprika
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad