Puffat paellaris

Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Puffat paellaris

Puffat paellaris får en ljuvlig smak och färg av saffran. Paprika, chili och vitlök förhöjer smaken. Riset kokas med hönsbuljong och friteras sedan krispigt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Puffat paellaris

Ingredienser

4 portioner
1 1/3 dl ris (helst arborioris eller liknande)
3 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1/2 paket saffran (à 1/2 g)
1 msk paprikapulver
1 krm chilipulver
1 tsk salt
2 vitlöksklyftor
3 dl rapsolja
1/2 msk algsalt eller flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi880 KJ / 210 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Paella med kyckling och kungsräkor
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grön paella
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paella med kyckling och räkor
Betyg 3.8 av 5.
161 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Quornpaella
Betyg 2 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt paella
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Paella med kyckling och musslor
Betyg 4.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga