Saffranspytt

Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat
0
Saffranspytt

Denna supergoda saffranspytt får en uppiggande hetta med hjälp av tärnad, kryddstark korv. Fräs bara ihop alla dina ingredienser i stekpanna innan du kryddar med saffran, salt och peppar och serverar med len gräddfil och ett gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Saffranspytt

Ingredienser

4 portioner
5 potatisar
2 morötter
1 röd paprika
1 liten purjolök
2 msk olja
300 g falukorv
1 kryddstark korv
1 pkt saffran (à 1/2 g)
1 tsk salt
1 krm peppar
gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Falukorvsfräs med pasta
Betyg 3.7 av 5.
61 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurkröra med saffran
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv- och kålgryta med bbq-rippel
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Restpyttipanna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kumminknäckebröd
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm pastasallad med falukorv
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga