Padrones med alg- och sesamsalt

36
0
Padrones med alg- och sesamsalt

Tapasfavorit nu på grillen. Färska pimientos de padron, en slags chilifrukt, hittar man i grönsaksdisken. I Spanien steker man dem i olivolja och strör över salt. Här grillar vi dem och smaksätter med ett asiatiskt salt på flingsalt, rostade sesamfrön och nori.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014

Padrones med alg- och sesamsalt

Ingredienser

4 portioner
1
noriark
2 tsk
flingsalt
2 msk
rostade sesamfrön
200 g
pimiento de padron (chilifrukt)
2 msk
olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

36

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 315 KJ / 75 kCal
Fett 7 g
Salt 1.73 g
Kolhydrater 2 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept