Saffranspannkaka

God och spännande variant av den klassiska pannkakan. Saffranspannkaka är ett mättande och uppskattat alternativ till lunch, middag eller kanske som mellanmål. Servera saffranspannkakan ljummen med vispgrädde och sylt.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Gör så här
01:00:00
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2885 KJ / 690 kCal
Fett44 g
Salt1.3 g
Kolhydrater56 g
Protein18 g
Kommentarer
En gudomligt himmelsk rätt!!!
Stig
2025-06-19Bästa receptet på saffranspannkaka! Jag använder mandelspån för att spara tid och tillsätter ett ägg i taget.
Ingrid
2024-11-13Den blev väldigt lös! Blev pudding istället för pannkaka! Smakade gott dock och den blev lite fastare efter kylning. Men vet inte varför den blev så lös.
Elena
2024-11-12