Vad passar bättre att servera på en julfika eller ett glöggmys än saffransmuffins? Detta är det perfekta fikabrödet för alla som älskar muffins och saffran.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör och mjölk.
Näringsvärdet är beräknat per st och utan flagad mandel som topping.
Kommentarer
Eva
12/16/2020Jättegoda muffins! Men... ska det verkligen vara rumstempererat smör enbart? Jag skulle ana att det ska vara smält smör och sedan vänta tills det har svalnat till rumstemperatur. Jag gjorde efter receptet med bara rumstempererat smör och det gick bra men ''vispa smör och socker vitt och pösigt'' går inte så bra med bara rumstempererat. Tänker testa med smält smör nästa gång bara för att kolla. Mvh Eva
Redaktionen ICAse
12/16/2020Hej Eva! Ja, det ska vara rumstempererat smör enbart. Om smöret är tillräckligt varmt så går det bra att vispa fluffigt. Smöret kanske inte var tillräckligt rumstempererat när du skulle baka... 😊 Men kul att det blev goda muffins! Hälsningar Elina
Anne-marie
12/13/2020lätta att göra, goda!
Marie
12/7/2020Tar längre än 15 minuter i ugnen.