Ibland behöver man ett mellanmål för att hålla blodsockernivån och hungern på en stabil nivå. Testa dessa matiga muffins med både soltorkade tomater och fetaost, som innehåller fibrer, protein och antioxidanter. Mättar länge och väl!
Ingredienser
12 st
12
muffinsformar
Äggblandning
75
g
laktosfritt smör
3
dl
laktosfri mjölkdryck
2
ägg
4
dl
vetemjöl (4 dl motsvarar ca 240 g)
2
dl
finmalt eller grovmalt rågmjöl (2 dl motsvarar ca 120 g)
1
msk
honung
1
krm
salt
2
tsk
bakpulver
Fyllning
50
g
färsk spenat
6
soltorkade tomater
150
g
laktosfri fetaost
Topping
pumpakärnor
För alla
Fri från laktos. Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg. Recept och bild i samarbete med Skånemejerier MåVäl.Näringsvärdet är beräknat per muffin på 12 muffins.
Kommentar
Amanda
2021-09-03Supergoda! Toppen att ha på jobbet som mellis.